Een nieuwe website!

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwerp en werkend maken van een mooie nieuwe en eigentijdse website! Deze website is hierbij online en actief.

Er kan momenteel op de website informatie over het koor worden gevonden als; repetitie data, papier inzamelen, optredens en speciale evenementen. Foto collecties kunnen eventueel in Archief of op de officiƫle Facebook site gevonden worden. Wanneer er foto collecties op de blogpagina gepost worden, krijgt elk lid een wachtwoord voor de toegang tot deze foto collectie. Dit in verband met de privacy.

In het archief kunnen meerdere audio of video fragmenten terug worden gevonden. Ook deze zullen versleuteld worden met een wachtwoord die wordt verstuurd door en/of opgevraagd kan worden bij de beheerders.

Mochten er volgens u nog wat dingen aan de website verbeterd kunnen worden, dat wil zeggen, kopjes, leesbaarheid, bepaalde informatie of er zijn dingen die u graag in het blog terug ziet, laat het gerust weten op de contact pagina via het formulier!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *